De Woonhal is het huis van bekende interieur merken en advies op maat. Kom inspiratie opdoen om van uw huis en tuin een bijzondere plek te maken. 

Inspiratie voor thuis

Het is ons doel om u te inspireren en te helpen met het bereiken van uw droominterieur. Wij geloven dat van je woning een thuis maken iets is wat je plezier geeft en waar je achteraf een lange tijd van kunt genieten. Combinaties tussen meubels, accessoires en planten creƫert een geheel en zo krijg je al snel een knus en stijlvol interieur. U kunt bij ons terecht voor de nieuwste woonaccessoires en meubels van de trends die op het moment gaande zijn, om zo uw woning eigentijds in te richten.

Bent u opzoek naar interieuradvies? Wij kunnen met onze samenwerkingspartners uw wensen waarmaken, van stylingsadvies voor een kleur op de wand tot een gehele ruimte in uw woning. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen bij het kopje contact of kom gerust een keertje langs in de winkel!

Door het jaar heen kunt u bij ons ook leuke workshops volgen, zoals het maken van een moodboard, het maken van foto wooncomposities en het verwerken van groen in potten bij de voordeur of op het terras.